Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općinsko vijeće; Izmjene i dopune UPU-a, suglasnost za umanjenje cijene vrtića (FOTO)

Na svojoj 8. sjednici vijećnici župskog Općinskog vijeća donijeli su odluke o Izmjenama i dopunama Urbanističkih planova uređenja Srebreno I i Školski centar.

Dječjem vrtiću Župa dubrovačka vijećnici su dali suglasnost za umanjenje cijene vrtića za djecu koja nisu pohađala vrtića zbog necijepljenosti. Tako će roditelji djece koja zbog navedenog razloga od 12. do 29. lipnja nisu pohađala vrtić za lipanj platiti pola iznosa cijene vrtića. Kako bi se izbjeglo čekanje sjednice Općinskog vijeća kod sličnih situacija izmijenjena je Odluka o mjerilima za naplatu usluga Dječjeg vrtića Župa dubrovačka od roditelja korisnika usluga tako da Upravno vijeća Dječjeg vrtića može donijeti odluku o nastanku izvanrednih okolnosti (elementarne nepogode, epidemije i si.) u kojem slučaju je djeci onemogućeno pohađanje vrtića, a roditelji - korisnici usluga tada ostvaruju pravo na smanjenje cijene.

Temeljem na Javni poziv "Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u sklopu Europskog socijalnog fonda Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. koje je raspisalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku donesen je zaključak o objavi javnog poziva za prikupljanje ponuda za zakup dodatnog prostora za rad Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, a općinski načelnik je ovlašten da po okončanju postupka potpiše Ugovor o zakupu s odabranim ponuditeljem.

Donesen je i niz zaključaka o kupoprodaji i zamjeni nekretnina i davanju javne površine u zakup, te zaključak kojim se uređuje promet motornim vozilima u naselju Mlini.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/opcina/opcinsko_vijece3007{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn