Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Besplatni udžbenici za prvaše - Financijska potpora Općine roditeljima s manjim primanjima

Kao što je već poznato Dubrovačko neretvanska županija svim prvašima, pa tako i župskim osigurava besplatne udžbenike. Ravnatelj osnovne škole Župa dubrovačka Anton Jurkić zajedno sa ostalih 25 ravnatelja osnovnih škola kojima je osnivač Županija potpisao je ugovor sa Županom Nikolom Dobroslavićem o dodjeli besplatnih udžbenika za učenike prvih razreda.

Osnovna škola Župa dubrovačka provela je postupak Javne nabave, nabavila udžbenike, a oni će učenike prvih razreda dočekati prvog dana škole u njihovim klupama .

Kao i svake godine Općina Župa dubrovačka početkom školske godine obiteljima čija mjesečna primanja ne prelaze 2.000,00 kuna po članu, odobrit će financijsku potporu za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora djeci u školskoj godini 2018/2019. Godini.

Zahtjevi će se zaprimati u Odsjeku za društvene djelatnosti od 5. do 15 rujna. Javni poziv s detaljnim informacijama o dokumentaciji koju je potrebno priložiti bit će objavljen na službenim stranicama Općine Župa dubrovačka prvog dana škole.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn