Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nardelli djeci u vrtiću i župskim učenicima zaželio uspješnu pedagošku i školsku godinu

Načelnik Općine Župa dubrovačka zaželio je svoj djeci vrtićkog uzrasta kao i svim školarcima sretan početak i uspješnu vrtićku i školsku godinu.

Osim djeci isto je zaželio i njihovim roditeljima, a posebno vrijednim tetama, učiteljicama i učiteljima koji s obzirom na broj djece rade zaista težak i odgovoran odgojno-obrazovni rad.

Načelnik je iskoristio priliku i posebno apelirao na vozače da prilagode uvjete vožnje povećanom broju djece na prometnicama.

 - S obzirom na gužve posebno u jutarnjim satima podsjećamo roditelje koji dovoze i odvoze djecu u vrtić da su im na raspolaganju 4 parkirna mjesta preko puta vrtića te da je parking u javnoj garaži (preko puta zgrade Općine) i dalje besplatan u trajanju od 15 minuta. Stoga zaista nema potrebe ostavljati osobne automobile na kružnom toku niti na nogostupima, te tako ugrožavati promet i sigurnost pješaka.  Još jednom, svoj djeci, od vrtićkog do srednjoškolskog uzrasta, njihovim roditeljima, te svim djelatnicima uključenima u odgojno-obrazovni rad želim sretan početak nove školske godine uz puno uspjeha i lijepih trenutaka  - poručio je Općinski Načelnik.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn