Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općina objavila Javni poziv za potporu obiteljima pri kupnji knjiga i školskog pribora

Općina Župa dubrovačka je objavila Javni poziv za podnošenje zahtjeva za raspored sredstava za potporu obiteljima na području Općine Župa dubrovačka, a za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora djeci koja su redovno upisana u školsku godinu 2018./2019. Općina će isplatiti potporu za svako dijete koje se redovno školuje obiteljima čiji iznos ukupnih mjesečnih primanja ne prelazi 2.000,00 kuna po članu obitelji (pod obiteljima podrazumijevaju se isključivo roditelji i njihova djeca).

Potpore obiteljima iznose 500,00 kuna po djetetu za osnovno obrazovanje od 2. do 4. razreda (učenicima 1. razreda besplatni udžbenici osigurani su putem Dubrovačko neretvanske  Županije ), 700,00 kuna po djetetu za osnovno obrazovanje od 5. do 8. razreda, te 1.000,00 kuna po djetetu za srednjoškolsko obrazovanje.

Zahtjevi za ostvarivanje prava podnose se Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, od 05. do 15. rujna .

Javni poziv – potpora obiteljima za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora

zahtjev-br-1-pomoc-za-knjige-2018-2019

zahtjev-br-2-pomoc-za-knjige-jednoroditeljske-obitelji


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn