Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općina objavila novi javni poziv zainteresiranima za prodaju na Župskoj placi

Općina Župa dubrovačka objavila je novi javni poziv za odobrenje za prodaju prodaje na Župskoj placi koji se odnosi na period od 15. listopada 2018. do 30. travnja 2019. Pravo prodaje vlastitih poljoprivredno - proizvoda na Župskoj placi ostvaruju obiteljska poljoprivredna gospodarstva, Zadruge s područja Župa dubrovačka s prebivalištem i sjedištem na području Općine, te Udruge registrirane na području Općine Župa dubrovačka i osobe s posebnim potrebama koji imaju prebivalište na području Općine.

Za razliku od dosadašnje prakse, ovaj javni poziv ostavlja mogućnost ako ne postoji dostatan interes prodavača s područja Općine Župa dubrovačka, da pravo prodaje na Župskoj placi ostvare i Obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz susjednih Općina.

Zainteresirani trebaju podnijeti zahtjev do 10. listopada 2018. (srijeda) do 12:00 sati.

Javni poziv - odobrenje prodaje na seljačkoj tržnici “Župska placa”


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn