Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nardelli o natječaju za direktora TZO; "Miloslavić uložio žalbu na odabir Vojvodića"

U odgovoru na vijećničko pitanje o izboru novog direktora Turističke zajednice Općine načelnik Silvio Nardelli je izvijestio vijećnike da je u tijeku žalbeni postupak na izbor Antonija Vojvodića na mjesto novog direktora TZO.

- Tajnim glasovanjem devet članova turističkog vijeća od tri kandidata u drugom krugu Antonio Vojvodić je dobio sedam glasova, a Marko Miloslavić dva glasa. Međutim Miloslavić se žalio na ishod natječaja i trenutno je u tijeku žalbeni postupak, dokumentacija je poslana na Ministarstvo turizma u drugi stupanj odlučivanja. Ministarstvo je zatražilo dodatno pojašnjenje Turističkog vijeća, također je zatražena i određena dokumentacija iz Hotela Dubrovačka Rivijera gdje je Vojvodić zaposlen, tako da će ministarstvo odlučiti je li žalba utemeljena ili ne - rekao je Nardelli.

- Još jednom moram naglasiti da je povjerenstvo, a zatim i cijelo vijeće glasovalo tajnim putem bez ikakvog pritiska i konzultacija. Ono što me smeta su komentari da se radi o HDZ-ovom kandidatu, jer Turističko vijeće nije nikakva politička organizacija nego je imenovano iz gospodarstva. Tri člana dolaze iz najjače hotelske kuće Hotela Dubrovačka Rivijera, jedan iz One Suite Hotela, jedan iz Hotela Plat, po jedan kao predstavnik privatnog smještaja, ugostiteljstva i kampova, te ja kao predsjednik Turističke zajednice kao deveti član, tako da svaka imputacija da se radi o političkoj odluci nema smisla. Nije odlučivalo Općinsko vijeće gdje stranka ima većinu, ovaj izbor je nešto drugo. Marko je iskoristio svoje pravo žaleći se da izabrani kandidat nema potrebne uvjete. Mi smatramo da ima, a tko je u pravu to će odlučiti Ministarstvo. Meni je samo žao izgubljenog vremena, pogotovo u slučaju da ovaj natječaj padne i moramo raspisati novi, a činjenica je da sadašnji direktor TZO odlazi u mirovinu krajem ovog mjeseca - zaključio je općinski načelnik.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn