Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Srebrenom održana javna edukacijska tribina o održivom gospodarenju otpadom

U Velikoj vijećnici Općine Župa dubrovačka sinoć je održana javna edukacijska tribina o održivom gospodarenju otpadom. Edukacijska tribina realizirana je  kao dio akivnosti EU projekta „Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom općina Konavle, Župa dubrovačka i Dubrovačko primorje“.

U uvodnom obraćanju, Jure Marić, Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Župa dubrovačka, ukratko je predstavio sam projekt i aktivnosti koje se u sklopu njega provode te pobliže opisao trenutno stanje i planove vezane za gospodarenje otpadom na području Općine .
Stručni edukativni dio tribine održala je dr. sc. Marlena Ćukteraš koja je kroz prezentaciju i javnu raspravu naglasila važnost smanjenja nastanka otpada, pravilnog razdvajanja otpada kao i važnost sustavne edukacije  građana.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 511.955,99 kn, a iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava iznosi 435.162,58 kn.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn