Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pregledom sustava odvodnje otpadnih voda u Srebrenom nisu utvrđene nikakve nepravilnosti

Vezno za obavijest Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, od 27. lipnja 2019. godine da rezultati analize mora za kupanje na plaži Srebreno u Općini Župa dubrovačka, uzorkovanog 26. lipnja 2019. godine, prelaze granične vrijednosti za mikrobiološki parametar Escherichia coli obavještavamo vas da je izvršena kontrola i pregled sustava odvodnje otpadnih voda na području naselja Srebreno, a posebno rad crpne stanice Srebreno. Nisu utvrđene nikakve nepravilnosti u radu niti curenja unutar sustava.

S obzirom da su rezultati uzoraka koji su sukladno Uredbi o kakvoći mora za kupanje ("Narodne novine", broj 73/08) uzeti na lokaciji Srebreno jučer, 27. lipnja 2019. unutar graničnih vrijednosti evidentno je da se zaista radi o kratkotrajnom onečišćenju koje nije uzrokovano radom sustava odvodnje otpadnih voda.

U dogovoru sa Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, a  sukladno Uredbi o kakvoći mora za kupanje ("Narodne novine", broj 73/08) ispitivanje je provedeno i danas kako bi se utvrdilo stvarno stanje kakvoće mora i potvrdila izvrsna kakvoća kao i na svim dosadašnjim ispitivanjima - navodi se u obavijesti iz Općine Župa dubrovačka koju potpisuje Jure Marić, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn