Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Mario Barović pobjednik 6. Autoslalom Nagrade Rogoznice, Deni Kmetović treći

Na pobjedničkom postolju 6. Autoslalom Nagrada Rogoznice utrke Regionalnog prvenstva Hrvatske - regija jug vožene na stazi Oglavci - Supljak, popela su se dva vozača AK Župa dubrovačka. Na prvom mjestu ukupnog poretka utrke na kojoj je nastupilo 38 vozača iz osam klubova je Mario Barović, dok ke Deni Kmetović bio treći. Barović je postavio i novi rekord staze, a Kmetović bio prvi u kategoriji 5 u kojoj je vozilo deset vozača.

Iako je u Rogoznici nastupio sa samo dva vozača AK Župa dubrovačka je zauzeo četvrto mjestu u poretku klubova.

Sljedeći vikend utrkom na Sljemenu počinje Prvenstvo Hrvatske na brdskim stazama gdje će za AK Župa dubrovačka uz Marija i Denija voziti dva nova vozača na posudbi; Mario Jurišić iz Rijeke s novim automobilom Audi A4 STW Quattro i Denis Nišević iz Zagreba s Renault Meganom.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn