Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Športski-ribarski klub Felun poziva na klupsko natjecanje u ribanju iz barke

Športski-ribarski klub Felun poziva sve svoje članove na klupsko natjecanje u udičarenju (ribanju) iz barke klasa Seniori koje će se po pravilima Saveza održati u subotu  26.svibnja u Župskoj vali.

Okupljanje ribara je u 07:30 sati na plivalištu VK Gusara, odlazak na ribanje u 08:00 sati, povratak s ribanja u podne, nakon čega slijedi vaganje i ocjene stručnog Žirija i dodjela nagrada za najbolje sudionike, a za kraj po običaju zajednički objed za sve sudionike ovog natjecanja.

Iz ŠRK Felun napominju da sudjelovati mogu samo članovi kluba s važećom ribolovnom dozvolom za 2018 godinu, a sve koji imaju barku pozivaju da dođu s njom.

Kontakt osobe su; Luko Miloslavić predsjednik kluba 095/8152524 i Miho Jakobušić tajnik kluba 095/81


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn