Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Marijo Barović pobjednik autoslaloma "Plivska Jezera" u Jajcu - AK Župa dubrovačka drugi

Nakon odvožene tri utrke za Prvenstvo Hrvatske na Brdskim stazama, AK Župa dubrovačka jučer je startao i na Državnom prvenstvu u autoslalomu. Prva utrka autoslalom utrka koja se boduje za Prvenstvo RH vožena je proteklog vikenda u Jajcu - BiH. Za župski klub u ovoj disciplini uz domaće vozače voze i Ante Kriste (Peugeot) iz Mokošice, te na posudbi Antonio Hernaut (Opel Corsa).

Već prva utrka donijela je slavlje i pobjedu Marija Barovića u ukupnom poretku utrke. Marijo je sa Zastavom 750 Autoslalom "Plivska Jezera" završio sa skoro četiri sekunde prednosti ispred drugoplasiranog Vjekoslava Čička (Fiat 500) iz SAK Samobor.

Antonio Hernaut (Opel Corsa) je bio 3. u klasi 5, a Ante Kriste (Peugeot 106) 4. u klasi 2, što je AK Župa dubrovačka donijelo drugo mjesto u poretku klubova (iza SAK Samobor) s istim brojem bodova kao i trećeplasirani AKK Zanatlija.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/ostali_sport/autoslalom_jajce18{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn