Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Akvatlon Kupari - kilometar plivanja, 5 km trčanja; Made Žeravica druga (FOTO / VIDEO)

Sa startom u Kuparima jutros od 8 do 9 sati je održan Akvatlon Kupari natjecanje koje objedinjuje trčanje i plivanje. Natjecatelji su prvo u Kuparima otplivali dionicu dugu jedan kilometar, a zatim na trčali uz župsku obalu od Kupara do Mlina s okretištem ispod hotela Astarea, stazu dugu pet kilometara.

Na ovom natjecanju, 5.kolu Dubrovnik Multi Sport Lige u organizaciji Triathlon kluba Dubrovnik nastupilo je 19 natjecatelja, među kojima i župska triatlonka Made Žeravica koja je bila druga u ženskoj konkurenciji. Ukupni pobjednik utrke je Luka Čupić iz Herceg Novog, a najbolja u ženskoj konkurenciji je njegova sugrađanka Jelena Tomašević.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/ostali_sport/akvatlon_kupari0718{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn