Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

AK Župa dubrovačka drugi u poretku klubova na međunarodnoj brdskoj utrci u Cazinu (FOTO)

Vozači Auto kluba Župa dubrovačka prošlog su vikenda nastupili na međunarodnoj brdskoj utrci u Cazinu - BiH voženoj na stazi dugoj 3870 metara čiji je prosječan nagib od 5 posto. Župski klub je na ovoj utrci koja se bodovala za prvenstvo Hrvatske nastupio s pet vozača i zauzeo drugo mjesto u poretku klubova iza Dubrovnik Racinga, a ispred Opatija Motorsporta.

- Pojedinačno smo imali tri prva mjesta, Deni Kmetović u klasi 14, ja u klasi 11. te Denis Nišević u klasi 17, jedno drugo mjesto Ivan Petrušić u klasi 14 Ivan Petrušić, a Ivan Jaranović je bio treći u klasi 15. Moramo napomenuti da je Denis  Nišević bio četvrti u ukupnom poretku utrke - rekao je predsjednik kluba Mario Barović.

Nakon ove trke Auto kluba Župa dubrovačka je uvjerljivo druga u poretku za klupskog prvaka države, a za prvim Dubrovnik Racingom zaostaje 32 boda. Do kraja brdskog prvenstva su ostale tri utrke. Prvi vikend mjeseca rujna se vozi u Ilirskoj Bistrici u Sloveniji, a paralelno s tom utrkom se vozi i kronometar, te slalom na karting stazi u Španskom, tako da će se župski vozači morati se dobro rastegnuti da bi stigli sve odvoziti.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/ostali_sport/brdo_cazin{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn