Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Pozivaju se zainteresirani za korištenje školske sportske dvorane na Mljekari

Osim prioritetnog korištenja školske športske dvorane OŠ Župa dubrovačka za održavanje satova redovne nastave tjelesne kulture i aktivnosti školskog sportskog društva „Brenum“ dvorana je u slobodnim terminima dostupna i ostalim korisnicima uz određenu novčanu naknadu kojom se pokrivaju troškovi nastali iz samog korištenja iste.

Pozivaju sve sve udruge, klubovi, grupe građana, rekreativci i ostale interesne skupine da iskažu svoje zanimanje za potencijalno korištenje dvorane u školskoj godini 2018/19 i to u pogledu broja termina, vremenu korištenja dvorane, duljini trajanja termina, potrebama za veličinom prostora, vremenskom razdoblju u godini i sl.

Obrazac s ispunjenim podacima vezanim uz interes korištenja školske sportske dvorane potrebno je dostaviti u OŠ Župa dubrovačka najkasnije do 19.09 2018.g. (osobno ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili fax:020 486450 nakon čega će se razmatranjem potreba utvrditi raspored i način korištenja školske sportske dvorane.

Evidencijom interesa i potreba, te kvalitetnim planiranjem vjerujemo kako će se korištenje dvorane organizirati na sveopće zadovoljstvo svih zainteresiranih korisnika - poručuju iz OŠ Župa dubrovačka.

OBRAZAC


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn