Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nika Viđen zlatna, Marino Oberan brončani na mlađe kadetskom prvenstvu Hrvatske

Mlada župska judašica Nika Viđen, bivša članica JK Župa dubrovačka, a sada JK Dubrovnik 1966 . osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 57 kilograma na mlađe kadetskom prvenstvu Hrvatske U-16 u Splitu. Nika je do zlata stigla pobjedama u sve četiri borbe. U istoj kategoriji je nastupila i Ema Ljumović (JK Župa dubrovačka), ali je završila natjecanje nakon poraza u prvom kolu.  Lucija Vučičević je nastupila u kategoriji +70 kg, te također nakon poraza u prvom kolu nije dobila priliku za repesaž.

U muškoj konkurenciji medalju u Župu donosi Marino Oberan član JK Župa dubrovačka koji je osvojio broncu u kategoriji do 38 kilograma.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn