Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Objavljeni rezultati Prvenstva na brdskim stazama; Župskim vozačima tri pobjede po klasama

Hrvatski Auto i Karting Savez objavio je privremene rezultate Prvenstva Republike Hrvatske na brdskim stazama nakon završetka natjecanja. Kako smo već pisali, AK Župa dubrovačka je viceprvak Hrvatske u ovoj najpopularnijoj automobilističkoj disciplini. U ovogodišnjem brdskom prvenstvu bodove je upisalo trideset klubova, župski klub je drugi s 482 boda iza prvaka AK Dubrovnik Racinga (555,5 bodova), a ispred AKK Zanatlija (330,5)

Ukupni pobjednik kategorije I je Bojan Juranić (AK Opatija Motorsport), najbolje plasirani vozač župskog kluba je Denis Nišević na trećem mjestu, Mario Jurišić je osmi, Marijo Barović 12., a Ivan Jarnović 22. Prvak u kategoriji II je Laszlo Szász (AK Dubrovnik Racing).

U poretku po grupama u najmasovnijoj GRUPI E1 prvak je Bojan Juranić (AK Opatija Motorsport), a župski vozači su zauzeli drugo Denis Nišević i treće mjesto Deni Kmetović. Marijo Barović je 7., Ivan Jaranović 9., Ivan Petrušić 13., Mario Jurišić 14., a bodove je upisao i Ante Kriste na 43. mjestu.

Maro Franić (AK Dubrovnik Racing) je pobjednik GRUPE N u kojoj je od župskih vozača bodove upisao Ivan Petrušić na 17. mjestu. U GRUPI A najbolji je Ante Alduk (AK Dubrovnik Racing).

U poretku po klasama, župski vozači su osvojili tri najviša postolja. Marijo Barović je pobjednik KLASE 11 - E1/1400 moto, Deni Kmetović KLASE 14 - E1/1400, a Denis Nišević KLASE 17 - E1/2500. Drugo mjesto u svojoj klasi je uzeo Ivan Petrušić, a treća Mario Jurišić i Ivan Jaranović.


DISCIPLINA A02 - UTRKE NA BRDSKIM STAZAMA
PRVENSTVO HRVATSKE

PRIVREMENI REZULTATI NAKON ZAVRŠETKA NATJECANJA


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn