Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Made Žeravica nastupila na Olimpijskom triatlonu Earth, Sea & fire Dubrovnik

Župska triatlonka Made Žeravica otplivala je, odvozila i istrčala stazu prvog izdanja Dubrovnik Triathlona, koji je okupio oko 150 natjecatelja iz nekoliko država. Plivalo se od Velikog mula do Mosta dr. Franja Tuđmana i natrag ( dva kruga natjecatelji u olimpijskoj kategoriji), a nakon prolaska kroz zonu tranzicije u gruškoj luci uslijedila je biciklistička utrka kroz Rijeku dubrovačku do ACI marine u Komolcu (olimpijski četiri kruga). Završni dio je bilo trčanje cestom po Gružu četiri kruga od ulaza u Luku do Radeljevića.Made je prvi Triatlon Dubrovnik završila kao peta u ženskoj konkurenciji s vremenom 2:53:28 (plivanje 33:00, bicikl 1:32:14, trčanje 48:15).

U disciplini Sprint (jedan krug plivanje, dva kruga bicikl i dva kruga trčanje) je nastupila i Nela Madeško koja je završila kao deseta u poretku žena.

Pobjednik prvog Dubrovnik Triathlona je Jakša Diklić iz Konavala član Triathlon kluba Dubrovnik, a najbolja u konkurenciji žena  Leni Fafangel iz Slovenije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn