Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Mlade župske atletičarke nastupile su na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu

Mlade župske atletičarke članice Atletskog Kluba Dubrovnik nastupile su na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske 2019. za mlađe kadete i kadetkinje koje se održalo u Zagrebu.

Natjecanje je obilježio velik broj klubova sudionika njih 46 sa 655 atletičara i 950 startova što je ujedno bio i rekord dvorane Zagreb po organizaciji ovolikog broja natjecatelja na jednom mjestu.

Lea Madeško je na 60 metara trčala u vremenu 8.95 te zauzela 52. mjesto ukupnog poretka, Nika Tomšić ja na 200 metara imala rezultat 31.19, te u ukupnom poretku bila 47., a u skoku u dalj skočila 3.72 - ukupni poredak 35. Anamarija Marčinko je na 60 metara trčala 9.71 (ukupni poredak 73.), a na 200 metara 33.59 (ukupni poredak 73.).

- Moramo uzeti da su naše atletičarke Nika Tomšić i Anamarija Marčinko nastupile u starijim kategorijama za kadetkinje i ostvarile pozitivne rezultate - poručuju iz Atletskog Kluba Dubrovnik.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn