Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Počela sezona na brdskim stazama; Odličan start - AK Župa dubrovačka drugi na stazi „Zagorje“

Auto klub Župa dubrovačka odlično je ušao u novu sezonu Državnog prvenstva na brdskim stazama. Na prvoj utrci, jučer voženoj 26. Nagradi Stubičkih Toplica 2019 na stazi „Zagorje“ sa zagorske strane Sljemena župski klub u konkurenciji dvadeset i jednog kluba je bio drugi, odmah iza  Dubrovnik Racinga.

Odličnom ekipnom rezultatu pridonijeli su Mario Jurišić (Audi A4 STW 2.0) s trećim mjestom ukupnog poretka i klase E1 - prvim u grupi 16, Denis Nišević četvrti ukupno i u klasi E1 (Renault Megane 2.0) - prvi u grupi 17 i  Marijo Barović (Peugeot 106 1.4) prvi u klasi 6 - deveti u grupi A. Za AK Župa dubrovačka u Zagorju je vozio i Antonio Hernaut (Opel Corsa 1.6) koji vozi Brdsko prvenstvo povijesnih  automobila te prošao prvi ciljem u toj konkurenciji.

Vozače župskog kluba sljedeći vikend očekuje nova brdska utrka, ovaj put u Skradinu u organizaciji AK Mihovil na kojom će se četvorki iz Zagorja pridružiti i Ivan Petrušić s Peugeotom 106 grupe N klase 1, te Ivan Jaranović (VW Golf II) grupa E1 klasa 15.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn