Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Atletskom klubu Dubrovnik 10 medalja na Prvenstvu Dalmacije - Andro Perkić zlatni na 300 metara

Na Prvenstvu Dalmacije za starije kategorije koje je održano prošli vikend u Splitu, Atletski klub Dubrovnik za koji nastupa nekoliko mladih atletičara iz Župe dubrovačke osvojio je deset medalja.

Andro Perkić je bio prvi na 300 metara s rezultatom 39:42, Patrik Kralj treći na 300 m s rezultatom 41:30, Ana Plećaš druga na 100 m s rezultatom 13:19, Lovro Puljizević drugi u bacanju vortexa s rezultatom o 50,69 metara, Otton Roca 3. mjesto na 100 m s rezultatom 11:98, Iva Crnčević 3. mjesto na 800 m, treće mjesto je osvojila i Štafeta 4x100 m u sastavu (Andro Perkić, Lovro Puljizević, Ivan Ruben Urošević, Patrik Kralj).


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn