Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dubrovnik racing u Buzetu smanjio prednost Župe dubrovačke za samo jedan bod

Vozači AK Župa dubrovačka odlično su odvozili još jednu brdsku utrku Državnog prvenstva, najdražu utrku najvećeg broja hrvatskih automobilista, brdo "38.INA Buzetski dani 2019".

Župski vozači su bili najbolji u tri klase, do pobjede su stigli Mario Jurišić (Audi A4 STW) u klasi E1-16, Denis Nišević (Renault Megane) u klasi E1-16, i Marijo Barović (Rover MG ZR 105) u klasi A6.

Ivan Petrušić (Peugeot 106) je bio drugi u klasi N-1, Ivan Jaranović (VW Golf II) četvrti u klasi E1-15, a Antonio Kešerac (VW Polo) i Deni Kmetović (Peugeot 106) peti i šesti u klasi A6.

Mario Jurišić je u Buzetu prije zadnje utrke osigurao je naslov prvaka države u grupi E.

Tri prva mjesta po klasama, uz bodove za plasman po grupama donijeli su župskom klubu velikih 71,5 bodova koji ipak nisu bili dovoljni za klupsku pobjedu u Buzetu. Jedini konkurent za naslov  Dubrovnik racing je zahvaljujući više bodova po grupama (prvo mjesto Stijepa Manenice u grupi N i drugo Nika Puljića u grupi A) je jučer osvojio bod više, te pred posljednju utrku na stazi Komolac - Brgat smanjio prednost Župe dubrovačke u ukupnom poretku na 8,5 bodova.

Do dugo u noć su se čekali konačni rezultati utrke i moglo se dogoditi da AK Župa dubrovačka u cjelosti sačuva prednost prije zadnje utrke. Naime, bio je uložen prigovor na vozilo BMW E90 M3 Mađara Nagya koji je u grupi E1 završio ispred Jurišića i Niševića. Prigovor, ipak nije uvažen pa je na kraju ostalo - Dubrovnik racing 72,5 bodova, Župa dubrovačka 71,5 bodova.

U Prvenstvu povijesnih automobila Antonio Hernaut (Opel Corsa) je bio četvrti u klasi P3.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn