Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Žiri prihvatio prijave; Vozači Župe dubrovačke voze na 20. "Nagradi Dubrovnika 2019"

Od jutarnjih sati trajala je neizvjesnost u krugu Marine Komolac gdje se danas obavlja tehnički  prijam i verifikacija vozila i vozača 20. "Nagrade Dubrovnika 2019. - Memorijal Željko Đuratović“ . Sjednica Sportske komisije (žirija) natjecanja koji je trebao donijeti odluku o prihvaćanju prijava AK Župa dubrovačka, je zakazana za 10 sati, međutim za odluku se čekalo sve do podne.

Na kraju ipak prevladao razum, donesena je odluka kojom se nadala većina zaljubljenika u autosport. Vozači Župe dubrovačke su uvršteni na startnu listu, te ćemo danas na treninzima i sutra na stazi Komolac - Brgat gledati borbu za naslov klupskog prvaka Države na brdskim stazama. Ostaje vidjeti hoće li Dubrovnik racing uložiti prigovor na ovu odluku. Za sada ide sve kako je predviđeno, župski vozači su trenutno na tehničkom prijamu, trening bi trebao početi u 12:30 sati.

Podsjetimo, AK Župa dubrovačka je za  20. Nagradu Dubrovnika - Memorijal Željko Đuratović prijavio deset vozača. Jurišić, Nišević, Petrušić i Barović nastupaju u istim klasama koje su vozili cijelu sezonu, Kmetović narančastim Fiatom 750 vozi u klasi E1 11, Kešerac u klasi A6, Lubura je prijavljen u klasi A7, Ante Kriste u E1 14, te Jaranović u E1 15. Deseti vozač je Antonio Hernaut u Prvenstvu povijesnih vozila.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn