Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

KSW pojas u bantam kategoriji stiže u Župu; Antun Račić titulu prvaka posvetio pokojnom ocu

Dominacijom kroz veći dio večerašnje borbe protiv Damiana Stasiaka  u Areni Zagreb  Antun Račić je stigao do najvećeg uspjeha u karijeri - titule prvaka KSW-a u bantam kategoriji. Župski borac je do najvećeg uspjeha u svojoj karijeri došao pred 12.000 gledatelja među njima i veliki brojem Župljana. U tri runde je bio izrazito dominantan, u četvrtoj je Poljak napravio nedozvoljen i dobio je za to kazneni bod,  ipak pored svega jedan sudac je odlučio da je borba neodlučena, srećom druga dva  nisu imala nikakvu dilemu i pobjedu dodijelili Račiću.

- Ovo mi znači sve na svijetu. Nakon dvadeset godina u borilačkom sportu napravio sam ovaj uspjeh, zahvaljujući svom timu, svojim prijateljima, svim ljudima koji su uz mene i zahvaljujući vama, najboljoj publici na svijetu. Bila mi je velika čast večeras boriti se pred vama. Napravili ste veliki posao, ja vjerujem da ćemo se vratiti opet i ovdje boriti.

Hvala vam svima što ste došli. Ovaj pojas posvećujem svim ljudima uz mene. Jedna osoba bi bila najsretnija večeras. To je moj pokojni otac koji me uveo u borilački sport, ovaj pojas posvećujem njemu - rekao je Antun nakon meča.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn