Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski HDZ-ovci na sastanku s Karamarkom u gradskoj vijećnici

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko predsjedao je danas dubrovačkoj gradskoj vijećnici sastankom na kojem su se okupili HDZ-ovci iz cijele Dubrovačko-neretvanske županije. Karamarko je u izjavi za medije rekao da je ovo bio sastanak na kojem se razgovaralo o budućim aktivnostima, te i o izborima za Europski parlament koji će se održati sljedeće godine.

Na sastanku su nazočili i predstavnici župskog HDZ-a predvođeni predsjednikom Ivom Lisom.

- Predsjednik Tomislav Karamarko na sastanku je naglasio važnost jedinstva stranke, te potrebu da se već sada počne s pripremama za predstojeće izbore za Europski parlament koji će se održati dogodine. Također je istaknuo podršku HDZ-a zahtjevima da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca,  na predstojećem referendumu 1.prosinca - rekao je predsjednik župskog HDZ-a Ivo Lise.

Uz Karamarka na sastanku je nazočio i cijeli vrh stranke okupljen u Dubrovniku na sjednici Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća u Hotelu Hilton.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn