Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župa ponovno među općinama s najslabijom izlaznošću - Do 11 sati glasovalo 11,11% birača

Prema podacima koje je objavilo Državno izborno povjerenstvo do 11 sati na predsjedničke izbore u Hrvatskoj izašlo je 13,19 posto birača.

U Župi dubrovačkoj do 11 sati je glasovalo 824 građana ili 11,11%. Tradicionalno najveći odraziv bilježi biračko mjesto Gornji Brgat gdje je do 11.00 glasovalo 21,30% upisanih birača, a najmanji postotak izlaznosti bilježi Srebreno s 8,81% upisanih glasača.

Iako je i dalje među općinama s najslabijom izlaznošću, Župa dubrovačka ovaj pun nije na posljednjem mjestu u županiji, slabija izlaznost ispod 10% je u općinama Smokvica, Pojezerje i Lastovo. Izlaznost na nivou Dubrovačko neretvanske županije je 12,79%, a najviše birača do 11:00 je glasovalo u Zažablju 20,92%.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn