Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Gradski odbor HDZ-a službeno potvrdio - Mato Franković kandidat za gradonačelnika

Na večerašnjoj tiskovnoj konferenciji u Petilovrijencima dubrovački HDZ je službeno objavio da je Mato Franković kandidat stranke na predstojećim izvanrednim izborima za gradonačelnika Dubrovnika.

- Spremni smo preuzeti odgovornost za ovaj Grad. Dubrovnik mora i može bolje.  Dosta je bilo zanemarivanja pojedinih dijelova grada Dubrovnika i pogodovanja osobnim interesima. Dosta je bilo takve politike, to je završena priča. Zajednički učinimo svoj grad po mjeri čovjeka - rekao je Franković u svom obraćanju nakon što je glasnogovornica stranke novinarima priopćila jednoglasnu odluku Gradskog odbora HDZ-a.

HDZ još uvijek pregovara sa svim koalicijskim partnerima, te će do petka znati s kojim strankama - koalicijskim partnerima ide na izbore. Upitan tko će biti kandidati za njegove zamjenike, Franković je rekao da to može biti svaki član Gradskog odbora stranke.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn