Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Željko Raguž i DUSTRA pozvali Ivana Rakitića na odmor kod svoje članice u Villu Soline

Dubrovačka stranka DUSTRA poslala je danas medijima dopis s pozivom nogometnom reprezentativcu Ivanu Rakitiću kod svoje članice u njezinu Villu Soline.

- Cijela Hrvatska bruji o nedavnom incidentu koji te zadesio. Nemoj se čuditi, mala smo država, sve nekako proživljavamo skupa i jako nas je pogodilo kada se vijest proširila, osobito nas u Dubrovniku. O nogometu možemo imati svakakvo mišljenje, ali nitko nema pravo napadati čovjeka koji se nakon naporne sezone došao odmoriti sa svojom suprugom i djecom. Velika većina nas iz DUSTRA-e radi u turizmu i razumiju ga u najsitnije detalje, a ako smo na nešto ponosni, to je naša sinergija unutar ove mlade stranke i ovaj prelijepi grad kojeg izuzetno volimo. Uvjereni smo da ti se ovakav nesretni događaj u turističkoj prijestolnici Jadrana i trećem najsigurnijem turističkom gradu u svijetu sigurno ne bi dogodio. Pripišimo tu lošu situaciju šačici budala koja se previše uživjela u nedavno ispadanje na europskom prvenstvu, vjerojatno su besposleni jer im je turizam na očito niskim granama kada si dozvoljavaju takav huliganizam. DUSTRA ti želi čestitati na lavovskoj borbi na nogometnom terenu, ti i Vatreni ste gotovo poginuli za hrvatske boje i zaslužio si nesmetani odmor. Ovim te putem javno pozivamo, tebe i tvoju obitelj, kod naše članice u njezinu Villu Soline koja će te ugostiti bolje od bilo kojeg luksuznog hotela u bilo kojem dijelu svijeta – znamo da si puno proputovao, vjeruj da stojimo iza svojih riječi i želimo ti to i pokazati. Radujemo se tvom dolasku! - navodi se u pozivu.

Villu Soline  smještena u skrivenom kutku Solina prema moru, u vlasništvu je Borisa Guljelmovića čija je životna partnerica Katija Pašeta Puljizević, predsjednica ogranka Zaton-Orašac-Trsteno Dubrovačke stranke.

Foto: Villa Soline FB


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn