Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Na lokalne izbore u Svibnju izlazi i nezavisna lista - KLGB "Naša lista"

Sudeći prema mrežnoj stranici na adresi zajednica.info na svibanjske lokalne izbore u Župi će izaći Kandidacijska lista grupe birača pod nazivom “Naša lista”.

- Nezavisna lista nastaje iz potrebe ostvarenja stava da politika mora biti služba a ne vlast, te da narod kroz sudjelovanje u donošenju ključnih odluka postaje odgovoran i plemenit. Dakle, temeljne odrednice našeg djelovanja su direktna demokracija, služba, a ne vlast i arogancija - navodi se na naslovnici stranice KLGB "Naša lista".

- Dijelom zbog zakona koji to dopuštaju a dijelom zbog povijesnog nasljeđa svjedoci smo arogantnoga ponašanja mnogih političara što, naravno, izaziva nezadovoljstvo i otpor u većem dijelu naroda. Upravo zbog toga ključno je probuditi spoznaju da su općinski službenici plaćeni, na razne načine, sredstvima koji potječu iz naših džepova te da se trebaju ponašati kao naši zaposlenici a ne vladari - poručuju iz KLGB "Naša lista".

Na stranici zasad nema informacija tko stoji iza ove građanske inicijative, niti kontakt podataka, a poruku možete poslati jedino preko kontakt formulara. Više informacija pročitajte OVDJE.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn