Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Predstavljena još jedna neovisna lista - "KLGB Pametnom dosta" nositelja Marka Miloslavića

Po svemu sudeći svibanjski lokalni izbori u Župi će biti najzanimljiviji do sada. Sinoć se javnosti predstavila još jedna neovisna lista "KLGB Pametnom dosta" nositelja Marka Miloslavića.

- Dragi prijatelji, danas izlazimo ispred Vas, reći Vam da smo tu, da nismo više mali, da smo najbolje godine naših života spremni staviti Vama na uslugu. Da smo se spremni izložiti, preuzeti odgovornost i odvesti našu zajednicu na mjesto koje zaslužuje. Izlazimo jer Vam želimo reći da nećemo više slušati priče kako se nešto ne može, kako će nešto biti dogodine, kako je bolje da šutimo, čuvamo poso i ne dižemo glave. Izlazimo jer Vam želimo reći da ćemo biti Vaš glas, da ćemo hrabro i odlučno braniti Vaše interese, da ćemo Vaš proračun trošiti za Vaše potrebe. Tu smo jer se hoćemo dokazati, hoćemo zasukati rukave i raditi na dobrobit svih nas. To hoćemo i to možemo svojim poštenim radom, svojim zalaganjem, trudom, ali nikako bez Vaše pomoći i podrške.

To je smjer kojim smo krenuli, to je put na koji želimo i Vas pozvati da nam se pridružite. Trebamo Vašu podršku, trebamo Vašu snagu, trebamo vaše ideje i savjete, jer smo dio vas. Samo zajedno možemo donijeti pravu promjenu, samo zajedno s Vama možemo i hoćemo pobijediti - navodi se u priopćenju KLGB Pametnom dosta nositelja Marka Miloslavića.

Marko Miloslavić će biti i neovisni kandidat za Načelnika Općine. Rođen je 05. lipnja 1984. godine u Dubrovniku. Osnovnu školu završava u Župi dubrovačkoj, a srednju školu pri Ekonomskoj i trgovačkoj u Dubrovniku. Godine 2015. završava dodiplomski studij Menadžmenta poslovne ekonomije u Mostaru i stječe naziv sveučilišni prvostupnik poslovne ekonomije.

Svoje radno iskustvo započinje odmah po završetku srednje škole; tako u Euroherc osiguranju honorarno radi kao predstavnik prodaje životnog osiguranja. Nakon nekoliko godina paralelnog studiranja i rada, 2006. se zapošljava  u UNI RENT rent a car agenciji gdje se zadržao do danas.Uni rent prepoznaje njegovo zalaganja i postaje regionalni voditelj čiju funkciju obnaša i dan danas. Tijekom desetogodišnjeg rada u rent a car agenciji, njegove organizacijske i komunikacijske vještine se razvijaju što ga dovodi do ideje okupljanja mladih ljudi željnih promjena.

Njegova strast prema prirodi i „outdoor“ aktivnostima se razvija svakim danom pa tako i njegov doprinos razvijanju iste. Njegova angažiranost je prepoznata u matičnom planinarskom društvu gdje 2016. godine postaje tajnik sportsko penjačkog odsjeka. Rekreativno se bavi brojnim sportovima među kojima se uvijek ističu vaterpolo, planinarenje, sportsko penjanje i biciklizam.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn