Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zajedničkom fotografijom ispred Općine predstavljena Nezavisna lista "Mladi za Župu"

Energija i želja za ljepšim i kvalitetnijim životom u našoj Župi, dovela nas je do osnivanja Nezavisne liste "Mladi za Župu", s kojom Vam se želimo predstaviti - navodi se u današnjem priopćenju još jedne najavljene Kandidacijske liste grupe birača okupljena Facebook stranici "Mladi za Župu".

- Iako je najčešća izreka "Na mladima svijet ostaje", nama je draža"Mladi pokreću svijet". Volja i pokretačka snaga nam ne dopušta da budemo pasivni promatrači uništavanja naše Župe i stvaranja nezadovoljstva i straha kod naših stanovnika - poručuju navedene Nezavisne liste koja je zajedničkom fotografijom ispred zgrade Općine predstavila javnosti svoje članove i simpatizere, a kako poručuju nositelj kao i kompletna lista biti će poznati uskoro.

Više o ovoj najavljenoj kandidacijskoj listi možete pročitati na njihovoj Facebook stranici "Mladi za Župu"


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn