Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

MODES na izbore u Župi izlazi samostalno - Kandidat za načelnika dr. Davor Romanović

MODES (Moderna Demokratska Snaga) na svibanjske lokalne izbore u Župi dubrovačkoj izlazi pod sloganom „Totalno drukčiji od drugih“.

-U MODESu smo jasno utvrdili probleme koji tište žitelje Općine, te smo razradili program koji garantira lagodniji život. Tako se u programu mogu naći rješenja fekalne i oborinske odvodnje, dječjeg vrtića, skrb stanovnika treće dobi, potpore u obrazovanju, sportu i kulturi. Konkretna i dugoročna rješenja u prometu, gospodarenje otpadom, uređenje obale i niz drugih mjera koje će mještanima Župe osigurati lagodniji život. Svakako će se u programu naći i MODESov program demografske obnove koji garantira mladim obiteljima stambeno zbrinjavanje - navodi se u priopćenju koje potpisuje glasnogovornik stranke ing. Petar Vuletić.

Kandidati MODESa za općinskog Načelnika i njegovog zamjenika su doktor Davor Romanović i ing. Tomislav Marčinko, a svoj program i kandidate za Općinsko vijeće predstaviti javnosti u predizbornoj kampanji.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn