Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Na sastanku otvorenom za javnost predstavljena KLGB Marka Miloslavića (FOTO)

Na sastanku otvorenom za javnost koji se održao u konobi "Marinero" KLGB Marka Miloslavića predstavila je listu kandidata i osnovne smjernice svog programa. Nakon riječi pozdrava i predstavljanja nositelja liste i kandidata za načelnika Marka Miloslavića, te njegove zamjenice Doris Mišić, nazočni su se podrobnije upoznali s našim vizijama i smjernicama putem razgovora s kandidatima na listi za općinsko vijeće.

- Vaša pitanja su nam potvrdila kako smo kvalitetno identificirali probleme Župe te što je najvažnije, za iste pronašli kvalitetne ideje i rješenja. Ideja ovog i svakog sljedećeg otvorenog sastanka je da se u razgovoru s mještanima Župe još detaljnije upoznamo s problemima svih Župskih naselja te približimo politiku ljudima. Mi nismo profesionalni političari, mi smo grupa ljudi koja dolazi iz privatnog sektora i koja smatra da naša Općina može i mora bolje,efikasnije i brže raditi. Smatramo da o svakom problemu treba razgovarati, konzultirati se sa stručnim ljudima, i nalaziti rješenja na koja će sutra svi mještani biti ponosni. Naša općina kao jedna od rijetkih u Hrvatskoj s tako visokim natalitetom dužna je uvesti niz mjera kako bi njeni mještani od rođenja do umirovljenja imali ugodan i kvalitetan život. Naše ideje i vizije ćemo Vam predstavljati putem naše fb stranice kako bismo Vam ukazali da ozbiljno mislimo na promjene u Župi - poručuju iz KLGB Marka Miloslavića koja na izbore izlazi pod sloganom - Pametnom dosta !


KLGB Marka Miloslavića - Kandidati za općinsko vijeće:

1. Marko Miloslavić, bacc.oec.
2. Doris Mišić, ing.oec.
3. Luka Rašica, bacc.ing.techn.inf.
4. Ivela Matičević, univ.bacc.comp.sci.
5. Robert Ćorak, mag.biol.et.oecol.mar.
6. Matilda Vladić
7. Antun Žeravica, bacc.med.techn.
8. Victoria Kulišić, bacc.oec.
9. Mario Grbić
10. Matea Miloslavić, mag.rel.publ.
11. Elvis Agović, univ.bacc.cin.
12. Božidarka Thomas
13. Aleksandar Kalacanović
14. Made Žeravica
15. Mato Miloslavić, mag.oec.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/politika/klgb_miloslavic2604{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn