Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Marko Miloslavić predlaže Bašiću; "Postupite odgovorno i povucite se iz ove kampanje"

Nositelj KLGB Pametnom Dosta i kandidat za općinskog Načelnika Marko Miloslavić dostavio je priopćenje za javnost s osvrtom na izjave jednog od svojih protukandidata na predstojećim Lokalnim izborima. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

" Povodom izjava g. Antuna Bašića u jednom gradskom tjedniku osjećam se odgovornim upozoriti mještane Župe na izrečene neistine.

Gospodina Bašića osobno ne poznam, niti sam imao prilike s njim razgovarati, međutim čudi me izjava da se nisu htjeli povezati s Mostom kad je upravo njegov kandidat za zamjenika načelnika mjesecima, svim mogućim sredstvima pokušavao, molio i kumio čelnike Mosta da mu daju podršku. Međutim gospoda iz Mosta su odbila dati povjerenje članovima mladeži HDZ-a.

Lista kojoj sam ja nositelj uživa podršku Mosta, iako nije u njihovoj platformi. Također ova Lista je imala priliku ponuditi svoga kandidata na Županijsku listu Mosta, ali budući da smo se mi tek uključili u politički život i pošto smo htjeli zadržati svoj Župski identitet, na istoj ponudi smo se zahvalili i ne nalazimo se na Mostovoj platformi i na nikakav način nismo dio Mosta. Tako da tvrdnja da Most stoji iza naše liste je apsolutno neutemeljena.

Koliko znam Vi i većina ljudi s Vaše liste ste dojučerašnji članovi župskog HDZ-a, a sad se predstavljate kao mladi željni promjena. Mladi, ali metode su vam stare i već viđene. Koristite se širenjem laži, blaćenjem i pokušajima diskreditacije drugih preko lažnih Facebook profila, širenjem lažnih glasina itd. O Vašoj nezavisnosti neću niti govoriti, jer je svima već jasno koji lobi Vas financira.

Pričate da mladi u Župi nemaju ništa osim kladionice, kockarnice i kafića kao da se mladi samo time bave. Logično, jer vas nisam nikad vidio da igrate nogometa ispred škole, petnaeske na Plivalištu, košarke u Kuparima ili recimo da se vozite biciklom po Župi. Nekako mi je teško povjerovati da vi uopće znate tko su ti mladi Župljani i koje su njihove potrebe.

Nedostaje infrastruktura koja će ispuniti potrebe mladih, to je svima jasno. Pitanje je kako stvoriti bolju infrastrukturu, a na to pitanje očigledno nemate odgovora. Evidentno je da spomenuti intervju niste napisali/dali vi što između ostalog dovodi u pitanje ozbiljnost vaših postupaka.

Kada sve skupa sagledam, ne mogu se oteti dojmu da vi niste dorasli ulozi za koju se natječete pa vam predlažem da postupite odgovorno i da se povučete iz ove kampanje te da ovu političku utakmicu prepustite kompetentnijim i pouzdanijim kandidatima.

Pametnom dosta!
Marko Miloslavić "


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn