Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Reagiranje KLGB "Mladi za Župu" nositelja Antuna Bašića na priopćenje Marka Miloslavića

Nositelj kandidacijske lista grupe birača "Mladi za Župu" Antun Bašić nam je dostavio reagiranje na jučerašnje priopćenje KLGB Pametnom Dosta i kandidata za općinskog Načelnika Marka Miloslavića koje prenosimo u cijelosti:

"Potaknuti reakcijama na intervju s našim kandidatom za načelnika Antunom Bašićem, odlučili smo se osvrnuti na priopćenje liste "Pametnom dosta".

Kako ste sami istaknuli da niste dio Mostove platforme, ali uživate njihovu podršku i to je bio dovoljan motiv nepovezivanja naših dvaju listi. Smatramo da sama činjenica da se upravo HDZ-ova mladež, koja je samo dio naše kandidacijske liste, odlučila odvojiti i krenuti samostalno u kampanju, dovoljan pokazatelj koliko je Župi dubrovačkoj potrebna promjena. Lobi koji toliko žučno spominjete, bi sigurno mnogo više novca uložio u medijsku kampanju od onoga što se mi kao pojedinci trenutno uspijevamo isfinancirati.

Generaliziranje i nagađanje koje ste koristili u navedenom priopćenju, jedna su od "starih metoda", koje bi se svakako trebale izbjegavati. Što se tiče kompetencija, smatramo da svačiji životopis govori o njegovim kompetencijama.

Osim poveznice s Mostom, čiju ste podršku i sami priznali, nijednom riječju se nije oblatila ni Vaša lista ni Vaš program. Podržavamo košarku u Kuparima, petnaesku na Plivalištu, bicikliranje po Župi i sve ostale sportove i upravo zato želimo alocirati proračunska sredstva u takve i slične aktivnosti koje bi mladima omogućile kvalitetan i ispunjen privatni, poslovni i obiteljski život. Mi želimo da naši mladi budu vrhunski sportaši, poduzetnici, umjetnici, obrazovani stručnjaci i radnici.

Naposljetku, čar demokracije je upravo u samom "demosu" (narodu) koji ima pravo donijeti odluku,stoga Vas molimo da ne pozivate nijednu opciju na povlačenje iz kampanje jer tim činom svima oduzimate legitimno pravo na sudjelovanje, vlastito mišljenje i izbor.

Želimo Vam sreću na predstojećim izborima.

Vaši "Mladi za Župu"

KLGB "Mladi za Župu" Vas poziva da danas u 18:20 pogledate interwiev s Antunom Bašićem na DUtv-u.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn