Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Bačić i Dobroslavić; "U MOST -u je zavladala panika, mi smo sigurni u pobjedu naših kandidata"

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice, ujedno i saborski zastupnik Branko Bačić i kandidat za župana Nikola Dobroslavić danas su se u Stonu osvrnuli na MOST - ove prozivke zbog puštanja video isječka sa sjednice Vlade na jučerašnjem centralnom predizbornom skupu HDZ - a i koalicijskih partnera, tijekom kojeg premijer Andrej Plenković traži razrješenje triju MOST - ovih ministara zbog neiskazivanja podrške ministru financija Zdravku Mariću i pritom se opredjeljujući za oporbu.

Branko Bačić istaknuo je kako je očito da je u MOST - u zavladala panika s obzirom na najnovije ankete koje pokazuju da kandidat Dalibor Milan pobjeđuje u drugom krugu u Metkoviću.

"Kako drukčije tumačiti da našim suparnicima iz MOST - a smeta objava jednog videa s javne sjednice Vlade na kojem se nalaze ministri koji ne daju podršku svojem kolegi s kojim godinu i pol sjede u Vladi, bez mogućnosti  da se brani od neargumentiranih i neutemeljenih optužaba iz SDP - a. Mi smo upravo taj video isječak pokazali kako bi našim biračima ilustrirali taj trenutaka kada MOST na sjednici Vlade  staje uz oporbu, uz SDP i ruši svog ministra, a time i Vladu, čime destabilizira cjelokupnu političku situaciju u Republici Hrvatskoj. Mi ćemo i dalje ukazivati na nevjerodostojnost MOST - a pa i na činjenicu da kandidiraju svog političkog tajnika za župana Dubrovačko - neretvanske županije iako su do jučer tvrdili kako treba ukinuti županiju", naglasio je Bačić dodavši kako je "siguran u pobjedu Nikole Dobroslavića, Mata Frankovića i Dalibora Milana te kako upravo to najviše smeta MOST - u".
Kandidat za župana Dubrovačko - neretvanske županije Nikola Dobroslavić istaknuo je kako "Nikola Grmoja i MOST  moraju objasniti svojim sugrađanima zašto su uspjeli oboriti Vladu Tihomira Oreškovića i zašto su zajedno s SDP - om pokušali oboriti Vladu Andreja Plenkovića" te je dodao kako MOST u tome nije uspio, već je izgubio četiri ministarska mjesta, predsjednika Sabora te mnoga javna poduzeća - navodi se u priopćenju Županijski odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanska županija.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn