Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Završni predizborni skup HDZ-a Župe dubrovačke u dvorani TC Spiona (FOTO)

U dvorani TC Spiona u Gornjoj Čibači sinoć je održan završni skup HDZ-a Župe dubrovačke. Uz brojne članove općinske organizacije stranke i simpatizere HDZ-a, skupu su nazočili župan Nikola Dobroslavić, predsjednik kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru Branko Bačić, te Ministrica kulture u Vladi RH Nina Obuljen Koržinek.

Na početku skupa nazočnima se obratio predsjednik župskog HDZ-a Lovorko Klešković te nakon što je pozdravio goste i uzvanike, prisutne članove stranke pozvao da i dalje rade na motiviranju svih članova i simpatizera stranke kako bi u što većem broju izašli na nedjeljne izbore.

Kandidat za župana i dosadašnji Župan Nikola Dobroslavić je još jednom istaknuo da je župski HDZ oduvijek bio utvrda stranke, te naglasio brojne projekte i ulaganja kakva se malo gdje u Hrvatskoj mogu sresti. Istaknuo je da je Dubrovačko-neretvanska županija najbolja po korištenju EU fondova što građani prepoznaju i znaju cijeniti.

- Borili smo se po pitanju Pelješkog mosta i za to da Dubrovnik mora biti regionalno središte. Borili smo se i da migranti ne dođu na Prevlaku i to smo zaustavili. Ostaje nam naravno i autocesta, koja mora prolaziti kroz našu županiju - rekao je Dobroslavić

- Župa dubrovačka je utvrda HDZ-a, a utvrda se postaje nakon što zaslužite povjerenje birača koji prepoznaju vaš rad - rekla je Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, te se osvrnula na nedavna događanja u Vladi, te naglasila kako je dojučerašnji partner HDZ-a Most nezavisnih lista žrtvovao stabilnost Vlade zbog lokalnih izbora.


Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru i Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Branko Bačić je uz potporu župskom HDZ-u, Nardelliju i Dobroslaviću naglasio da je važnost ovih izbora i u davanju podrške Vladi Andreja Plenkovića.

- Kad budemo zaokruživali u nedjelju glasujemo za HDZ koja je jedina stranka koja donosi politički mir i stabilnost, koja je preduvjet gospodarske stabilnosti i razvoja. Izlazimo na izbore ne samo da postignemo sjajan rezultat u Župi i Županiji u što sam siguran, nego i da damo povjerenje Andreju Plenkoviću i HDZ-u na razini države. Vrlo je važno za rad Vlade da na ovim izborima ostvarimo sjajan rezultat i na taj način damo "vjetar u leđa" Vladi i Plenkoviću kako bi u Saboru mogao imenovati nove ministre - istaknuo je Bačić.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/politika/hdz_spiona17{/gallery}

 


Nakon predstavljanja kandidata s liste za Općinsko vijeće i Skupštinu Županije skupu se obratio načelnik Općine Silvio Nardelli, te podsjetio na sve ono što je u Župi napravljeno u proteklom mandatu. Nardelli se posebno osvrnuo na pojavu nezavisnih lista na ovim izborima čiji programi također teže rješavanju istih problema, ali je istaknuo razliku u nepoznavanju stvarnosti, jer neke stvari koje te liste u svojim programima nose su neostvarljive, nepovodljive i nisu pod ingerencijom Općine.

- Sve ono što smo do sada u moje tri mandata, te u mandatima gospodina Miletića ostvarili u Župi, držim da je dovoljna garancija da nam birači i ovaj put daju povjerenje - rekao je Nardelli, te na kraju istaknuo važnost rješavanja prometne zagušenosti kao gorućeg problema Župe.

- Moram iskoristiti ovu prigodu da pozovem sve da se nakon pobjede na ovim izborima hitno krene u projektiranje, a odmah zatim i u izgradnju župske zaobilaznice, jer će stanje postati neizdrživo. Zaludu nam i Kupari i Plat i svi turistički kapaciteti ako ostanemo na ovoj jednoj jedinoj prometnici. Hrvatska je jako puno napravila po pitanju cestogradnje, ai na našem području ne možemo biti zadovoljni - zaključio je Nardelli.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn