Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

KLGB Marka Miloslavića - Pametnom Dosta: Okrenimo se budućnosti

Kroz našu kampanju, pokušali smo Vam predstaviti budućnost Župe, neosvrćući se previše na propuštene prilike i protekla razdoblja. U nedjelju imamo priliku odabrati budućnost, priliku koju ne smijemo propustiti.

Svi materijali koje smo izradili su rezultat našeg vlastitog angažmana, entuzijazma, marljivosti i predanog rada. Predložena rješenja za goruće probleme i ideje koje smo iznijeli, pokazuju način razmišljanja koja su dijametralno suprotna onome što trenutno imamo u strukturama Općine. Naš potpuno novi pristup radu za opće dobro, odnosno shvaćanju obavljanja funkcija u lokalnoj samoupravi koje nisu same sebi svrha nego servis stanovništvu, polako, ali sigurno uzima maha u općem shvaćanju uloge politike u našoj svakodnevici.

Večeras u ponoć nastupa izborna šutnja pa se ovom prilikom zajedno želimo zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj našoj priči. Želimo se zahvaliti svima Vama na ukazanoj podršci, svima koji su nas u proteklom razdoblju sretali na ulici i davali potporu, dragim prijateljima, obitelji i svim ostalim ljudima koji su prepoznali našu viziju Župe. Hvala Vam i ovom prilikom Vam obećavamo da je ovo samo početak jedne dugoročne i sretne priče za naš kraj, za našu Župu.

Zdravi i veseli bili!

Kandidacijska Lista Grupe Birača nositelja Marka Miloslavića

PAMETNOM DOSTA!


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn