Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Antun Bašić odgovora na reagiranje Nardellija - Dokumenti koji su objavljeni su javno dostupni

Nakon reagiranja načelnika Silvija Nardellija na objavu sponzorirane vijesti KLGB Mladi za Župu nositelja Antuna Bašića, odgovorom na reagiranje nam se obratio Antun Bašić. Odgovor na reagiranje prenosimo u cijelosti.

Dokumenti koji su objavljeni su javno dostupni na stranicama Općine Župa dubrovačka.

Ne znamo zašto se gospodin Nardelli našao prozvanim kad u tekstu koji je objavljen, nitko se osobno ne spominje, već se samo prikazuje postojeće stanje i stanje prema urbanističkom planu Plat

Slike govore više od 1000 riječi, pa ako nisu ispravne, zašto su na stranicama Općine, i svakako Vas molimo da objasnite i jednu i drugu, a ne se samo referirati na jednu, jer na njoj nije moguće vidjeti sva stanja zemljišta. Na slikama se nalazi jasan datum iz 2012.godine, pa nam nije jasno kako su te slike iz 1986.godine?
Također, u dokumentu koji ste objavili, nigdje se ne spominje 1986.godina.
 
Vezano za Vaše neutemeljene zlonamjerne optužbe i klevetu da iza nas stoji mentor, u prilogu Vam dostavljamo financijsko izvješće svih transakcija našeg računa, u kojemu je sve jasno vidljivo. Znam da je Vama kao stranci koja troši ogromne iznose novca za kampanju, teško shvatiti da netko može biti politički motiviran bez stranačkog uhljebljivanja, ali postoje mladi obrazovani ljudi koji žele dobro ovom mjestu.
 
Želimo poručiti svim mladima i njihovim roditeljima da se može promijeniti trenutno stanje i razmišljanje da se poslovi dobivaju jedino uključivanjem u vladajuće stranke i da je obrazovanje manje bitno. Roditelji, učite svoju djecu da svojim trudom i radom mogu sve postići!
 
Želimo Vas pozvati da u nedjelju, 21. svibnja 2017., izađete na izbore i odaberete one za koje smatrate da mogu više i bolje za našu Župu.

Financijsko izvješće možete pogledati našoj stranici https://www.mladizazupu.com/

Vrijeme je za promjene! - Antun Bašić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn