Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tijekom jutra građansku dužnost obavili svi kandidati za Načelnika Općine (FOTO)

Tijekom jutarnjih sati svoju građansku dužnost su obavili svi kandidati za Načelnika Općine. Prvi je na biralište izašao nezavisni kandidat Marko Miloslavić koji je u pratnji brojne obitelji na biračko mjesto u Srebreno došao malo prije 8 sati.

Kandidatkinja HNS-a Danica Grizelj Čokljat je u 8:30 sati glasovala na biračkom mjestu Petrača u OŠ Župa dubrovačka. Na biračko mjesto Gornji Brgat u 8:45 je stigao nezavisni kandidat Antun Bašić i obavio svoju građansku dužnost. MODES-ov kandidat dr. Davor Romanović je u 10 sati glasovao na biračkom mjestu Mlini, u prostorijama VK Gusar.

Dosadašnji Općinski načelnik i kandidat HDZ-a Silvio Nardelli svoju je građansku dužnost ispunio na biračkom mjestu u prostorijama hotela Plat u 11:30 sati.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/politika/kandidati_glasanje{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn