Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Marko Miloslavić: Zasukat ćemo rukave i krenuti s radom u Općinskom vijeću

KLGB Marka Miloslavića je rezultate jučerašnjih izbora dočekala u svom stožeru u Srebrenom. Iako su kako se moglo čuti očekivali malo bolji rezultat, razočaranja nije bilo.

- Što se tiče nas, ovakav rezultat smo i očekivali, a nadali smo se i malo boljem rezultatu kao i izlaznosti birača. Kako sam i naglašavao tijekom kampanje naš je projekt dugoročan. Zasukat ćemo rukave i krenuti s radom u općinskom vijeću. Možete očekivati jasnu, rezolutnu i konstruktivnu oporbu. Nadamo se da ćemo zastupati svaki glas koji nam je povjeren i ovom prilikom čestitam svima i želim zahvaliti svim Župljanima i Župkama koji su glasali za nas. Siguran sam da ih nećemo iznevjeriti - poručio je nositelj liste Pametnom dosta Marko Miloslavić.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/politika/stozer_miloslavic{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn