Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Antun Bašić: Ovakve smo rezultate i očekivali, bit ćemo konstruktivna oporba

Članovi i simpatizeri KLGB-a Antuna Bašića rezultate izbora čekali su u svom izbornom stožeru u prostoru restorana Župaho. Zadovoljstvo ostvarenim i ugodno raspoloženje začinio je i vatromet.

- Imamo 3 vijećnika u vijeću. Da smo dobili i četvrtog to bi bilo izvrsno. Ovakve smo rezultate u biti i očekivali, a u budućnosti se nadamo i boljima. Mi ćemo prihvatiti sve dobre ideje i projekte koje nudi bilo koja stranka koja bude u vijeću. Mislim da ćemo imati korektne odnose sa svima u vijeću i da ćemo dobro funkcionirati. Mi smo oporba po rezultatima i nekim idejama, ali ne u destruktivnom smislu. - poručio je Antun Bašić te zahvalio svim biračima koji su mu povjerili svoj glas.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/politika/stozer_basic{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn