Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Silvio Nardelli: Očekivao sam pobjedu i natpolovičnu većinu u Općinskom vijeću

Već tradicionalno, kao i nakon svih izbora u zadnjih nekoliko godina, HDZ je svoju izbornu pobjedu proslavio u Domu na Donjem Brgatu. U veseloj slavljeničkoj atnosfera novu uvjerljivu pobjedu su proslavili brojni članovi i simpatizeri stranke.

- Očekivao sam pobjedu u prvom krugu.HDZ ima devet vijećnika, odnosno natpolovičnu većinu. Konstruktivne prijedloge ćemo saslušati i podržati ako to bude moguće. Zahvaljujem svim biračima Župe dubrovačke i svim udrugama koje su me podržavale, na povjerenju još jedan put da vodim ovu Općinu. Također, moje čestitke Modes-u i KLGB-u Marka Miloslavića koji su se izuzetno korektno ponijeli. Hvala i kandidatima HNS-a, SDP-a i HSU-a. Nažalost ne mogu čestitati ovoj drugoj listi jer su bili jako nekorektni, ničim lijepim nisu zaslužili to što su dobili, ali svojom upornošću su to ostvarili. Od njih sam doživio uvrede i poniženja posebno kako se bližio kraj kampanje i na tome im ne mogu čestitati - rekao je načelnik Nardelli.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/politika/stozer_HDZ{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn