Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

KLGB Antuna Bašića; Dopis Elektrojugu u vezi izgradnje trafostanice Donji Brgat

Antun Bašić, predsjednik kluba vijećnika KLGB Antuna Bašića u župskom Općinskom vijeću uputio je Elektrojugu Dubrovnik u vezi izgradnje trafostanice u naselju Donji Brgat.

- Dugogodišnji problem koji već godinama muči stanovnike Donjeg Brgata je učestali nestanak električne energije. Kako se već iz godine u godinu spominje izgradnja trafostanice u naselju Donji Brgat, zatražili smo jasno očitovanje o tome kada će se s izgradnjom krenuti jer točne informacije o tome nema. Ovim putem želimo jasno reći kako aktivno podupiremo izgradnju trafostanice te apeliramo da se rješenje problema što prije pronađe - navodi Antun Bašić.

Dopis prenosimo u cijelosti;

ELEKTROJUG DUBROVNIK
Nikole Tesle 3
N/p Gosp. Zvonimir Mataga

Predmet: Trafostanica Donji Brgat

Vjerujem da ste upoznati s problemom opskrbe električnom energijom koji stanovnici Donjeg Brgata imaju već dugi niz godina te Vas molim očitovanje u svezi rješenja ovog problema.

Prostornim planom Općine Župa dubrovačka definirana je izgradnja nove trafostanice čime bi ovaj problem bio riješen.Također isto je navedeno i u Izvješću o stanju u prostoru Općine Župa dubrovačka u razdoblju 2008. – 2012.te ponovno u razdoblju 2012. – 2016., no do danas nikakvih pomaka nema, a do nas pristižu kontradiktorne informacije u svezi izgradnje trafostanice.
Smatramo da Brgaćani zaslužuju u 21. stoljeću bolju i kvalitetniju opskrbu električnom energijom koja je nažalost danas lošija nego prije Domovinskog rata, a više puta smo od političkih čelnika čuli rečenicu da bi zbog doprinosa Brgata u obrani Dubrovnika (ne samo u ovom zadnjem ratu)isti trebalo popločati zlatom,no kada s riječi treba prijeći na djela to izgleda bitno drugačije.
Prema našim saznanjima Mjesni odbor Donji Brgat u više navrata kontaktirao je nadležne službe kako Općine Župa dubrovačka tako i Elektrojuga Dubrovnik,te je osigurao zemljište za izgradnju iste dok smo od Elektrojuga dobili informaciju da zemljište za izgradnju trafostanice nije određeno odnosno da ne udovoljava kriterijima za izgradnju jednog takvog objekta. Stoga Vas molim očitovanje o tome kada će se krenuti s realizacijom izgradnje navedene trafostanice na Donjem Brgatu.

Uvjeren sam da je HEP kao tvrtka svjesna važnosti električne energije za razvoj svake Općine i svakog mjesta te da Vam je cilj osigurati povjerenje kupaca.

Svjesni smo da izgradnja ovakvog objekta nije brza ni jednostavna i nije nam cilj nikoga kritizirati nego samo aktivno poduprijeti i ubrzati rješenje problema.

U nadi skorog odgovora srdačno Vas pozdravljamo.

Predsjednik kluba vijećnika
KLGB ANTUN BAŠIĆ
Antun Bašić


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn