Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U vijećnici Općine održana Godišnja skupština Župske Nezavisne Liste

U vijećnici Općine Župa dubrovačka ove srijede (31.01.) je održana prva godišnja skupština Župske Nezavisne Liste - Pametnom dosta. Na skupštini se okupilo petnaestak aktivnih članova koji su između ostalog na dnevnom redu imali priliku izabrati članove glavnog odbora liste. Naime, iako formalno nisu stranka, radi kvalitetnijeg i produktivnijeg rada unutar nezavisne liste, članovi su podijeljeni u odbore kojima dalje koordinira glavni odbor liste.

U glavni odbor Župske Nezavisne Liste tako su jednoglasno izabrani  članovi: Ivela Matičević, Doris Mišić, Victoria Kulišić, Robert Ćorak i Marko Miloslavić. Za predsjednika glavnog odbora izabran je Marko Miloslavić.

Na dnevnom redu skupštine su se našle  teme dosadašnjeg rada nezavisnih vijećnika koji predstavljaju listu, ali i aktualna pitanja poput formiranja Zajednice Sportova, komunalne lučice u Srebrenom i problema s kanalizacijom. Predstavljen je i godišnji program rada za 2018. godinu koji će građani uskoro moći naći na novoj web stranici Župske Nezavisne Liste.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn