Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski HDZ poziva članove branitelje na učlanjenje Zajednicu branitelja "Gojko Šušak"

Povodom skore osnivačke Skupština Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ za Dubrovačko Neretvansku županiju Općinski odbor HDZ-a Župa dubrovačka poziva sve branitelje članove i simpatizere HDZ-a na učlanjenje u Zajednicu branitelja HDZ-a "Gojko Šušak"

Pristupnicu možete ispuniti i poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i osobno predati predsjedniku temeljnog ogranka ili koordinatoru za Župu dubrovačku Mato Handabaka . Broj telefona 098/296-005.

Detaljne informacije o zajednici mogu se naći na web stranici http://www.hdz.hr/content/zajednica-branitelja-hdz-gojko-susak

Pristupnica; https://www.dropbox.com/s/ybbkx7wbhpzndrv/Pristupnica%20ZBG%C5%A0.pdf?dl=0


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn