Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski Laburisti potvrdili mandat dosadašnjem vodstvu ogranka

Temeljem odluke Nacionalnog vijeća stranke sinoć je u dubrovačkim prostorijama Hrvatskih Laburista - Stranke rada održana Izvanredna skupština ogranka Župa dubrovačka.

Kako doznajemo od stranačkih dužnosnika iz Dubrovnika, vodstvo Laburista na čelu s predsjednikom Dragutinom Lesarom, nezadovoljno izbornim rezultatima odlučilo je sazvati Izvanredne skupštine svih ogranka koji su na izborima ostvarili loše rezultate - ispod 5% glasova. Tako su u Dubrovačko neretvanskoj županiji sazvane izvanredne skupštine skoro svih ogranaka osim Grada Dubrovnika u kojem laburisti imaju tri vijećnika i Općine Janjina u kojoj su osvojili oko 32% glasova i 3 od 9 vijećničkih mjesta.

Župski laburisti su na sinoć održanoj skupštini potvrdili podršku dosadašnjem Izvršnom odboru ogranka na čelu s Ivelom Matičević. U narednom periodu župski Laburisti će nastojati riješiti problem stranačkih prostorija koje bi im omogućile bolje uvjete za rad, te raditi na omasovljenju stranke - primanju u članstvo novih mladih ljudi kojima je blizak program Hrvatskih Laburista - Stranke rada.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn