Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

DUNEA; Program poticanja ekološke proizvodnje

Dubrovačko-neretvanska županija, UNDP i Regionalna razvojna agencija DUNEA d.o.o. objavili su Program poticanja ekološke proizvodnje na području Županije.

Programom se uređuje poticanje ekološke proizvodnje na području Dubrovačko – neretvanske županije kroz subvencije.

Program odobrava sljedeće potpore:

- subvencija za troškove rada nadzorne stanice u ekološkoj poljoprivredi, ako troškovi rada nadzorne stanice nisu već subvencionirani iz nekog drugog izvora, do 100 % iznosa prema važećem Pravilniku o visini naknade troškova za provedbu stručnog nadzora nad ekološkom proizvodnjom i troškova utvrđivanja sukladnosti s temeljnim zahtjevima ("Narodne novine" broj 41/08.),

- tehnička podrška ekološkim proizvođačima,

- jednokratna novčana potpora novim ekološkim proizvođačima

Korisnici poticaja za ekološku proizvodnju su sve fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih proizvođača i Upisnik proizvođača u ekološkoj proizvodnji kod kojih je prvi, drugi i daljnji stručni nadzor obavila ovlaštena nadzorna stanica na osnovi prijave proizvođača, a prije upisa u Upisnik proizvođača u ekološkoj proizvodnji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda ili redovnog godišnjeg nadzora, te provedenog propisanog postupka ocjenjivanja sukladnosti u ekološkoj proizvodnji za dobivanje potvrdnice, čija se proizvodnja odvija u Dubrovačko - neretvanskoj županiji, a udovoljavaju ostalim uvjetima Programa.

izvor; dunea.hr


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn