Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zrinka Kučinić iz Ploča Miss Dubrovačko - neretvanske županije (FOTO)

Sinoć je u ljetnikovcu Sorkočević u ACI Marini Komolac održan izbor za Miss Dubrovačko - neretvanske županije, regionalne kvalifikacije za izbor Miss Hrvatske koji će se održati u Splitu. Lentu Miss Dubrovačko-neretvanske županije ponijela je Zrinka Kučinić, 19-godišnja studentica iz Ploča, kojoj je po odluci žirija medija pripala i nagrada za Miss fotogeničnosti.

U konkurenciji dvanaest djevojaka za drugu pratilju je izabrana Andrea Anković iz Metkovića, a za prvu Brigita Levanat, 21-godišnja trgovkinja s Pelješca.

Izbor koji je organizirala PR menadžerica Ivana Merčep, vlasnica licence za Miss Dubrovačko - neretvanske županije, je imao i humanitarni karakter, a u glazbenom dijelu nastupile su mlade Dubrovkinje Mihaela Čuljak i Laura Hladilo, te operni pjevač Ronald Braus.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/prezenca/miss_zupanije{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn