Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pogledajte Jugov jedinstveni podvodni kalendar (FOTOGALERIJA)

Vaterpolski klub Jug Croatia Osiguranje ususret Novoj godini predstavlja jedinstven kalendar snimljen podvodnim kamerama.

- Željeli smo poštovati tradiciju, istaknuti svu ljepotu vaterpolske igre, ali i izaći iz okvira standardnog načina prikazivanja igrača. Trudili smo se napraviti nešto drukčije u odnosu na ono što se do sada moglo vidjeti kada su sportaši u pitanju - riječi su direktora VK Jug CO Ognjena Kržića.

U dogovoru s Deanom Tošovićem iz Studija FOTO Adria Dubrovnik u Jugu su za ovaj projekt angažirali poznatog podvodnog fotografa Antonia Rossettija, koji se ovom vrstom fotografije bavi već nekoliko godina i iza sebe ima nekoliko izložbi.

- Oduševljeni smo izgledom kalendara i fotografijama. Igrači su bili maksimalno profesionalni i spremni na suradnju. Naravno, zahvaljujući njihovim tjelesnim predispozicijama i činjenici da toliko vremena provode u vodi, snimanje je bilo puno lakše nego da smo radili s modelima koji nemaju te karakteristike. Nadam se da de i navijači Juga biti zadovoljni - izjavio je Dean Tošović iz Studija FOTO Adria, dok Antonio Rosseti još za vrijeme snimanja nije krio oduševljenje što ima priliku raditi s vaterpolistima Juga.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/prezenca/jugov_kalendar{/gallery}

 


- Najteže je bilo fotografu, a mi smo se u vodi snalazili bez problema. Fizički je bilo zahtjevno, ali kad znate da radite nešto što izlazi iz okvira svakodnevnoga ništa nije teško. Nadam se da de se kalendar svidjeti prijateljima vaterpola, ali i da će privući poglede i krasiti zidove i onih koji nisu isključivo vezani uz naš sport - rekao je Paulo Obradović.

Kalendar će imati i svoju humanitarnu nakanu. Naime, iznos od 10 kuna od svakog prodanog kalendara bit će uplaćen u svrhu pomoći oporavka navijača Marijana Ogreste.

- Nismo mogli napraviti bolji potez. Riječ je o mladiću s kojim sam išao u školu i s kojim sam na samim počecima trenirao vaterpolo. Nadam se da ćemo barem malo pomoći poboljšanju njegovog zdravstvenog stanja - riječi su Paula Obradovića.

Posebno izdanje kalendara za 2015. godinu po cijeni od 59.90 kuna moći de se kupiti u Fan shopu VK Jug Croatia osiguranje u zgradi Atlant centra, te na prodajnim mjestima Tiska u Dubrovniku (bazen u Gružu, Bolnica Sveti Vlaho, Stradun, Lapad, Pile, Ploče), Cavtatu, Slanom, Stonu, Orebiću, Korčuli i Srebrenom.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn