Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Festival vina i gastronomije DUBROVNIK 2015 03.i 04. ožujka

„Festival vina i gastronomije DUBROVNIK 2015.“ Tradicionalno, već šestu godinu, održati će se u Dubrovniku, u hotelu Valamar Lacroma  Dubrovnik 03. i 04. ožujka 2015. godine.

Tijekom dva dana Festivala, biti će održane prezentacije gastro ponude grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, uz edukativne radionice za zaposlenike u turizmu, hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

Na Festivalu vina i gastronomije sudjelovati će vinari Dubrovačko - neretvanske županije, hotelijeri i restorateri, koji će prezentirati svoje umijeće prigotovljavanja i posluživanja jela i pića te umijeće pripremanja barskih mješavina – koktela.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn